Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

22 April Opent De Inschrijving Voor De Avondvierdaagse Nijmegen Noord Lent En Oosterhout

Welkom op de site van de Avondvierdaagse Nijmegen-Noord, Lent en Oosterhout

22 april opent de inschrijving voor de avondvierdaagse Nijmegen Noord, Lent en Oosterhout

Helaas was er vanavond iemand die...

Bezoekers Informatie Startpunt Voorzieningenhart De SterLent en Voorzieningenhart De Klif. Hét wandelfeest voor jong en oud Trek je schoenen aan neem iets te eten en drinken mee voor onderweg schraap je stembanden en. WEB van dinsdag 04 juni 2024 Tot en met vrijdag 07 juni 2024..

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om je in te schrijven voor de avondvierdaagse Nijmegen Noord, Lent en Oosterhout. De inschrijving opent op 22 april 2023. Wees er snel bij, want vol is vol!

De avondvierdaagse is een wandelfeest voor jong en oud. Trek je schoenen aan, neem iets te eten en drinken mee voor onderweg en schraap je stembanden. Vier dagen lang wandelen we door de prachtige omgeving van Nijmegen, Lent en Oosterhout.

De start en finish zijn bij Voorzieningenhart De SterLent en Voorzieningenhart De Klif. De wandelingen starten elke dag om 18.00 uur. De afstanden variëren van 5 tot 15 kilometer. Je kunt kiezen uit verschillende routes, zodat er voor iedereen een geschikte wandeling is.

Onderweg zijn er verschillende rustpunten waar je even kunt uitrusten en iets kunt eten of drinken. Ook zijn er EHBO-posten aanwezig voor het geval er iets gebeurt.

Na afloop van de vier dagen ontvang je een medaille als bewijs van je prestatie. En natuurlijk is er ook een gezellige feestavond om het evenement feestelijk af te sluiten.

Schrijf je snel in voor de avondvierdaagse Nijmegen Noord, Lent en Oosterhout! We zien je graag op 4 juni 2024.


Comments