Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

1 Mad Max 1979

Mad Max filmek sorrendben

1. Mad Max (1979)

Az eredeti Mad Max egy dystopikus akciófilm, amely egy posztapokaliptikus Ausztráliában játszódik. Mel Gibson alakítja Max Rockatanskyt, egy rendőrt, aki bosszút esküszik, miután családját meggyilkolja egy motoros banda.

2. Mad Max 2: A harag útja (1981)

A Mad Max 2 egy folytatás, amely 3 évvel az eredeti eseményei után játszódik. Max most egy magányos vándor, aki a pusztaságon él. Egy csapat menekülővel találkozik, akik egy üzemanyag-tartályos teherautót próbálnak visszajuttatni közösségükhöz.

3. Mad Max: A harag útja (2015)

A Mad Max: A harag útja a harmadik rész a sorozatban, amely 30 évvel a Mad Max 2 eseményei után játszódik. Max még mindig a pusztaságon vándorol, amikor egy rabszolganőkkel teli teherautóhoz csatlakozik. Együtt utaznak a pusztaságban, hogy elmeneküljenek a kegyetlen Immortan Joe elől.

Következtetés

A Mad Max filmek franchise-a egy ikonikus és népszerű sorozat, amely a posztapokaliptikus zsáner egyik legnagyobb hatású filmjévé vált. A filmek erőszakos és akciódúsak, mégis elgondolkodtatóak és társadalmi kritikusak. A franchise öröksége tartós, és továbbra is inspirálja a filmkészítőket és a közönséget egyaránt.


Comments